En samlet HR-platttorm som støtter de nye reglene

Autohuset Vestergaard har vært ute på markedet for å undersøke hvilke systemer som kan imøtekomme deres behov.

Autohuset Vestergaard, som er en av Danmarks absolutt største bilforhandlere, forhandler og leverer autorrisert service på mer enn 11 bilmerker, samtidig som de leverer tjenester til og for lastebiler og busser.

autohuset-vestergaard

Alt samlet på et sted

Det har vært viktig for Autohuset Vestergaard å få et overblikk over medarbeiderdata og de interne individuelle kompetanser. Samtidig har det vært essensielt for de å ha alt av HR-data samlet på en HR-plattform.

[grid-row][grid-column span=»one-half»]anders-autohuset[/grid-column][grid-column span=»one-half»]

Anders Jacobsen, som er ansvarlig for HR, uttaler følgende:

«For et år siden var vi ute for å finne en tilbyder som kunne imøtekomme våres behov for en samlet HR-plattform. Det skulle være en plattform, som kunne støtte våres strategi og skape rammer og struktur for alle våres medarbeiderdata. Tidligere har slik data befunnet seg enten i økonomiavdelingen eller i mapper hos de respektive ledere. Men når prosessen først er ferdig, så kan vi se frem til å ha det hele samlet på et sted og under faste rammer, som vil gjøre det enkelt for oss, da vi hele tiden vil ha overblikk i forhold til våres medarbeidere og ikke minst kompetanse og ferdigheter de sitter på.» [/grid-column][/grid-row]

De nye reglene – behandling av persondata

Det har vært et fokus for Autohuset Vestergaard å finne HR-verktøyer som sikrer en korrekt behandling av persondata ift. de nye reglene på markedet. Her valgte de å benytte seg av HR Managers systemene; Talent Recruiter & Talent Manager, som tilbyder av en samlet HR-plattform. Her har Autohuset Vestergaard både valgt rekrutterings- samt HR-systemet, som sikrer at virksomheten oppbevarer all data korrekt og etter lovens betydning.

«Som virksomhet vil vi gjerne være på forkant med utviklingen, og da vi som kjent i nærmeste fremtid får nye regler i Danmark for behandling av persondata – hvilket for eksempel handler om hva vi som virksomhet må gjøre i henhold til oppbevaring av data, samt hvordan og hvor disse datane skal oppbevares – så har det vært meget viktig for oss at hele våres HR-plattform er rettet mot dette..Jeg tror at de virksomheter som ikke har denne innstillingen i tankene vil oppleve mange store utfordringer i framtiden»,  sier Anders Jacobsen.

God service og kundesupport

Både før, under og etter implementering av systemene, har Autohuset Vestergaard hatt et ønske om å få en god service og support. Anders har i den forbindelse uttalt seg som følgende:

«Vi får en riktig god behandling – ikke minst i forhold til hele servicedelen. Jeg føler virkelig at de lytter til våres behov, og at de reagerer omgående på henvendelsene våres. I forbindelse med de årlige oppdateringene er HR Manager dessutten meget møysommelig med å fortelle oss om og hva det innebærer, og ikke minst la oss komme til ordet i forhold til våres ønsker og behov.»

Ønsker du å lese mer om Autohuset Vestergaards prosess, kan du lese casen HER.