Talent Recruiter

Effektivt og brukervennlig rekrutteringssystem

Bestill tid for demo av rekrutteringssystemet
Bestill din demo

Funksjonalitet

Profesjonell karriereportal med ledige stillinger, åpne søknader og jobbagent
Direkte integrasjon til mange HR og ERP systemer, samt kjente jobbportaler
Fleksibelt, kan tilpasses enhver virksomhet. Over 300 innstillinger
Responsivt design og mobiltilpasset, med APP for alle brukere
Fleksibel brukertilgang for administratorer og ledere

Fordeler

Moderne og brukervennlig med fokus på få klikk
Digital signatur av f.eks. arbeidsavtale og jobbtilbud
Mulighet for automatiserte prosesser, integrert med screening, tester og video
Fullt oppdatert på alle nye krav og forskrifter gjeldende systemsikkerhet og personvern
Sterkt fokus på produktutvikling med kontinuerlige oppgraderinger

Et mobilvennlig rekrutteringssystem

Rekrutteringssystemet er direkte integrert med deres hjemmeside, intranett, jobbportaler og sosiale medier som f.eks. Facebook og LinkedIn. Vi lager annonser og søknadsskjemaer med responsiv design, som passer virksomhetens profil og varemerke, employer branding, slik at kandidatene enkelt kan søke fra mobile enheter.

Vi tilbyr vår Talent Recruiter APP til alle brukere. Denne kan lastes ned gratis fra Google Play eller APP Store, og kan brukes til rekrutteringsprosessen.

Talent Recruiter har integrasjon mot sak- og arkivsystemer som ePhorte, P360 og WebSak. Systemet har også integrasjon mot testsystemer som Cut-e og Assessio. Videre har Talent Recruiter integrasjon mot lønn- og personalsystemer som Visma og Agresso. Singel Sign On kan realiseres mot systemer som støtter SAML 2.0. Talent Recruiter kan også ha en direkte tilkobling til vårt HR-system; Talent Manager. HR Manager har i tillegg utviklet API-er der kundene selv kan hente ut en rekke data til bruk i egne systemer. Vi vil gjerne snakke med deg om dine spesielle behov.

Rekrutteringssystemet Talent Recruiter

Talent Recruiter er et system for rekruttering som er helt skybasert som ikke trenger lokal installasjon eller vedlikehold av interne IT-ressurser. Våre dyktige utviklere har skapt en plattform som er standard for alle våre kunder, men som også kan tilpasses etter behovene deres for rekruttering/rekrutteringsproses. I implementeringsfasen bestemmer vi sammen hvilke funksjonalitet som skal brukes.

Vi tilbyr også løpende oppdateringer, akkurat som de andre løsningene, gratis!

Talent Recruiter er og blir utviklet sammen med fagfolk innen HR. Det betyr mye for oss at vi kan utvikle oss sammen med våre kunder.

Talent Recruiter er oppdatert på alle nye krav og forskrifter gjeldende systemsikkerhet og personvern.

Vi implementerer rekrutteringssystemet sammen med deg!

Det er svært viktig for oss at Talent Recruiter kan tilpasses etter kundens ønsker og behov.

På et oppstartsmøte går vi gjennom og lytter til deres rekrutteringsprosesser. Vi samarbeider med dere for å sette opp et ferdig konfigurert system klar til bruk, tilpasset deres behov. Det siste trinnet i implementeringsfasen vil være en gjennomgang og en treningsøkt for de som vil komme til å bruke systemet. Dere vil da være klar til å gå på luften.

Våre konsulenter er alltid tilgjengelige, og vil bidra til at dere får riktig kunnskap om bruken av systemet. De vil sørge for at denne prosessen blir effektiv og pedagogisk.

Se vår brosjyre

Bestill tid for demo – helt uforpliktende

Våre kunder sier følgende om HR Manager

“Ved valg av rekrutteringsverktøy, var det avgjørende for oss at systemet skulle være brukervennlig og oversiktlig, både for søkere og brukere. Vi opplever at HR Manager Talent Recruiter lever opp til dette kravet. Vi har enkelt kunne tilpasse rekrutteringssystemet til våre behov, og opplever stor grad av fleksibilitet når det gjelder bruk. Vi synes i tillegg det er positivt at våre erfaringer blir hørt når det gjelder forslag til systemutvikling.”

Christina Lindskog, HR-konsulent, Wiersholm, Mellbye & Bech advokatfirma AS

“Vi implementerte HR Manager Talent Recruiter hos oss i Aibel i mai 2008 og bruker systemet alle steder vi har kontor, både i Norge og andre steder i verden. Vår erfaring er at systemet er brukervennlig og lett å lære for både de som jobber med rekruttering og for lederne. Vi får tilbakemeldinger raskt og god support når vi trenger det. Siden vi begynte å bruke HR Manager Talent Recruiter har vi ansatt 1000 nye medarbeidere via rekrutteringsverktøyet over hele verden.”

Hanne Ottesen, HR Manager Recruitment, Aibel

“Implementering av HR Manager’s rekrutteringsverktøy har gått smertefritt ved hjelp av enkle og lettfattelige brukerveiledninger. Både søkere og brukere er svært godt fornøyd med HR Manager.”

Janne Engh, Europris

“Da SINTEF gikk til anskaffelse av nytt rekrutteringssystem , gjorde vi en grundig vurdering av en rekke anerkjente leverandører fra inn- og utland. Valget falt på HR Manager Talent Recruiter.
Vår vurdering er at dette er blant de mest moderne og fremtidsrettede rekrutteringssystemer på markedet, som på en veldig god måte har den nødvendige fleksibilitet og brukervennlighet som kreves av brukere og kandidater. Vi har i dag et godt samarbeid med meget god og profesjonell oppfølging og support.”

Hege Sand, HR Sjef, SINTEF

“Ønskedrømmen for alle som jobber med rekruttering. Enkelt og oversiktlig.”

Jan Erik Karlsen, Nordea

“Vi er svært fornøyd etter å ha brukt Talent Recruiter som rekrutteringssystem i Norge, Danmark, Sverige og Finland i ett år. Vi setter pris på det tette samarbeidet vi har med HR Manager og den support vi får fra dem. Systemet er brukervennlig og fleksibelt, og våre ledere er veldig fornøyd med å bruke det.”

Kjersti A. Evenssen, Senior HR Consultant, Elkjøp Nordic

“Sønnico er veldig fornøyd med samarbeidet med HR Manager. Vi bruker rekrutteringssystemet; Talent Recruiter som er svært brukervennlig og tidsbesparende. Nå utvider vi også med onboarding verktøyet! På den måten blir hele rekrutteringsprosessen gjennomført på en effektiv og god måte – helt fra annonsering til ferdig avviklet prøvetid. I tillegg er det viktig for oss at kandidatene opplever at de blir ivaretatt på en god måte gjennom hele prosessen – uavhengig av om de får jobben eller ei.”

Birthe Nordseth, HR-direktør, Sønnico