Talent Recruiter

Rekrutteringssystemet Talent Recruiter

Rekrutteringssystemet Talent Recruiter er laget for å gjennomføre effektive rekrutteringsprosesser digitalt.
Systemet er basert få klikk og enkelhet for ledere, samtidig skal det kunne ta for seg avanserte rekrutteringsprosesser.
Bestill tid for demo av rekrutteringssystemet
Få en demo

Funksjonalitet

Profesjonell karriereportal med ledige stillinger, åpne søknader og jobbagent
Direkte integrasjon til mange HR og ERP systemer, samt kjente jobbportaler
Fleksibelt, kan tilpasses enhver virksomhet. Over 300 innstillinger
Responsivt design og mobiltilpasset, med APP for alle brukere
Fleksibel brukertilgang for administratorer og ledere

Fordeler

Moderne og brukervennlig med fokus på få klikk
Digital signatur av f.eks. arbeidsavtale og jobbtilbud
Mulighet for automatiserte prosesser, integrert med screening, tester og video
Fullt oppdatert på alle nye krav og forskrifter gjeldende systemsikkerhet og personvern
Sterkt fokus på produktutvikling med kontinuerlige oppgraderinger

Rekrutteringssystem tilpasset deg

Rekrutteringssystemet kan tilpasses etter deres behov og blir skreddersydd sammen med oss i implementeringsfasen. Rekrutteringssystemet er direkte integrert med hjemmeside, intranett, jobbportaler og sosiale medier som f.eks. Facebook og LinkedIn. Dette gjør det veldig enkelt å publisere i flere kanaler og nå ut til flere jobbsøkere.

Et rekrutteringssystem bør kunne tiltrekke seg de riktige kandidatene, det vet vi er viktig. Derfor kommer jobbannonser og søknadsskjemaer med et responsivt design, som passer virksomhetens profil og varemerke, slik at kandidatene enkelt kan søke fra mobile enheter og gjenkjenne varemerket deres.

Et mobilvennlig rekrutteringssystem

Rekrutteringssystemet har en egen app for deg som gjør ting på farten. Du kan laste ned appen «Talent Recruiter og være i forkant med rekrutteringsprosessene dine. Både enhetsledere og rekrutterere kan følge med på prosessene via mobile enheter. Her får du oversikt over alle kandidatene, se gjennom vedlegg og dokumenter, rangere, kommunisere og mer. Appen kan hentes fra AppStore eller Google Play

Et modulrikt rekrutteringssystem

Talent Recruiter er spekket med funksjonalitet for å kunne hjelpe ledere og rekrutterere med å finne rett kandidat. Snakk med oss og finn ut hva som passer for dere og deres behov. Her er et lite knippe av moduler i rekrutteringssystemet:

Video CV
Video CV tas opp direkte eller lastes opp i kandidatportalen og medfører en lettere utvelgelsesprosess. Her vil du få et mer troverdig og detaljert inntrykk av jobbsøkeren. Video CV kan benyttes på alle enheter – også mobil.

Testverktøy
I Talent Recruiter kan du invitere kandidater til testverktøy. Her kan du gjennomføre flere ulike tester som f. eks. Personlighetstester hvor testresultater går rett inn i rekrutteringssystemet.

Digital E-signatur
Ansettelseskontrakter og andre dokumenter kan sendes digitalt til jobbsøkeren og kan skrives under digitalt. Dokumentet returneres automatisk når kontrakten er underskrevet og legger seg i rekrutteringssystemet.

Videointervju
Med videointervju har du mulighet til å sende ut en rekke spørsmål til utvalgte kandidater som skal besvares på video. Kandidaten mottar en link til spørsmålene og tar opp videoer av seg selv mens de svarer på spørsmålene. Svarene legger seg inn under kandidaten i rekrutteringssystemet.

SMS-modul
Kommuniser med kandidatene dine via SMS. Med SMS-modulen kan du opprette egne maler til for eksempel innkalling til intervju, samtaler, påminnelser eller andre ting du vil kommunisere.

Vi implementerer rekrutteringssystemet sammen med deg!

Det er svært viktig for oss at Talent Recruiter kan tilpasses etter kundens ønsker og behov.

På et oppstartsmøte går vi gjennom og lytter til deres rekrutteringsprosesser. Vi samarbeider med dere for å sette opp et ferdig konfigurert system klar til bruk, tilpasset deres behov. Det siste trinnet i implementeringsfasen vil være en gjennomgang og en treningsøkt for de som vil komme til å bruke systemet. Dere vil da være klar til å gå på luften.

Våre konsulenter er alltid tilgjengelige, og vil bidra til at dere får riktig kunnskap om bruken av systemet. De vil sørge for at denne prosessen blir effektiv og pedagogisk.

Bestill tid for demo – helt uforpliktende

Våre kunder sier følgende om HR Manager

“Ved valg av rekrutteringsverktøy, var det avgjørende for oss at systemet skulle være brukervennlig og oversiktlig, både for søkere og brukere. Vi opplever at HR Manager Talent Recruiter lever opp til dette kravet. Vi har enkelt kunne tilpasse rekrutteringssystemet til våre behov, og opplever stor grad av fleksibilitet når det gjelder bruk. Vi synes i tillegg det er positivt at våre erfaringer blir hørt når det gjelder forslag til systemutvikling.”

Christina Lindskog, HR-konsulent, Wiersholm, Mellbye & Bech advokatfirma AS

“Vi implementerte HR Manager Talent Recruiter hos oss i Aibel i mai 2008 og bruker systemet alle steder vi har kontor, både i Norge og andre steder i verden. Vår erfaring er at systemet er brukervennlig og lett å lære for både de som jobber med rekruttering og for lederne. Vi får tilbakemeldinger raskt og god support når vi trenger det. Siden vi begynte å bruke HR Manager Talent Recruiter har vi ansatt 1000 nye medarbeidere via rekrutteringsverktøyet over hele verden.”

Hanne Ottesen, HR Manager Recruitment, Aibel

“Implementering av HR Manager’s rekrutteringsverktøy har gått smertefritt ved hjelp av enkle og lettfattelige brukerveiledninger. Både søkere og brukere er svært godt fornøyd med HR Manager.”

Janne Engh, Europris

“Da SINTEF gikk til anskaffelse av nytt rekrutteringssystem , gjorde vi en grundig vurdering av en rekke anerkjente leverandører fra inn- og utland. Valget falt på HR Manager Talent Recruiter.
Vår vurdering er at dette er blant de mest moderne og fremtidsrettede rekrutteringssystemer på markedet, som på en veldig god måte har den nødvendige fleksibilitet og brukervennlighet som kreves av brukere og kandidater. Vi har i dag et godt samarbeid med meget god og profesjonell oppfølging og support.”

Hege Sand, HR Sjef, SINTEF

“Ønskedrømmen for alle som jobber med rekruttering. Enkelt og oversiktlig.”

Jan Erik Karlsen, Nordea

“Vi er svært fornøyd etter å ha brukt Talent Recruiter som rekrutteringssystem i Norge, Danmark, Sverige og Finland i ett år. Vi setter pris på det tette samarbeidet vi har med HR Manager og den support vi får fra dem. Systemet er brukervennlig og fleksibelt, og våre ledere er veldig fornøyd med å bruke det.”

Kjersti A. Evenssen, Senior HR Consultant, Elkjøp Nordic

“Sønnico er veldig fornøyd med samarbeidet med HR Manager. Vi bruker rekrutteringssystemet; Talent Recruiter som er svært brukervennlig og tidsbesparende. Nå utvider vi også med onboarding verktøyet! På den måten blir hele rekrutteringsprosessen gjennomført på en effektiv og god måte – helt fra annonsering til ferdig avviklet prøvetid. I tillegg er det viktig for oss at kandidatene opplever at de blir ivaretatt på en god måte gjennom hele prosessen – uavhengig av om de får jobben eller ei.”

Birthe Nordseth, HR-direktør, Sønnico