HR Manager by Talentech

Nordens ledende leverandør av HR- og rekrutteringssystemer

Se ledige stillinger

Hvorfor er vi her?

I 2003 bestemte vi oss for å utvikle unike programvareløsninger for det nordiske markedet og drømmen var å utvikle programvareløsninger for HR og rekruttering. Vi ønsket at løsningene skulle være brukervennlige og fleksible, og kunne utvikles videre i takt med behov hos kunder og i markedet. Vi ville lage skybaserte løsninger. Slik var det vi startet.

Vi satte ett overordnet mål – og ja, vi ønsket å være den ledende leverandøren av HR- og rekrutteringssystemer i Norden

I dag er hele teamet i HR Manager glade for at vi lykkes, og mest av alt er vi glade for at vi har fornøyde kunder som forblir lojale mot oss! HR Manager er en suksess takket være mange faktorer; ambisiøse mål, vilje, engasjerte medarbeidere, stort kulturelt mangfold, en fantastisk lagånd, dyktige utviklere og samarbeidet med våre kunder.

Hva gjør oss til spesialister?

Helt siden 2003 har vi hatt ambisjon om våre spesialister innen HR og rekruttering. Vårt mål er å skape verdier og gjøre en forskjell for alle virksomheter av alle størrelser og i alle markeder. Ved å lytte til deg og våre andre brukere, lærer vi hele tiden mer om hvordan systemene kan utvikles og skape enda mer verdi.

Vi har mer enn 900 kunder i dag, med brukere i mer enn 50 land og på alle kontinenter.

Systemene er utviklet for å leve opp til krav både i offentlig og privat sektor, og dette har gitt oss den posisjonen vi har i markedet i dag.

Vi har blitt spesialister takket være våre kunder!

Leverandør?
- Hva innebærer det?

Som leverandør er vi ISO-sertifiserte, har AAA-rating fra Dun & Bradstreet, og alle systemer er utviklet på Microsoft-plattformen.

Alle tre systemene; Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager er i samsvar med både dagens og de fremtidige forskriftene om personvern. Vi tilbyr derfor en databeskyttelsesavtale for alle våre kunder.

Vi tilbyr også oppetidsgaranti for alle våre kunder!

 

 

Rekruttering, onboarding og HR-management i en løsning

Systemene er kontinuerlig under utvikling og tilpasses kundens behov. Den rette løsningene for kunden betyr alt for oss! I implementeringsfasen gjennomgår vi din virksomhets behov, tilpasser løsningen og veileder deg i bruk av systemene.

Med interesse og innsikt i deres daglige bruk av løsningene vi leverer, bidrar vi til at dere til det fulle får utnyttet potensialet – både i løsningene vi leverer og i samarbeidet med oss. Hensikten er hele tiden å bidra til at våre kunder reduserer tidsbruk på administrative HR –oppgaver. Dette oppnår vi gjennom gode rutiner og god personlig service.

Er du på utkikk etter en leverandør som kan levere en kombinert HR-plattform for alle HR-prosessene dine? Eller er du på utkikk etter et av våre systemer; rekruttering, onboarding eller HR-system? Alle alternativer er åpne.

Våre verdier er en stor del av HR Manager. Dette er verdiene vi baserer vårt arbeid på

Profesjonalitet

Et sterkt og faglig samarbeid med våre kunder skaper en unik posisjon for oss som leverandør. Teamet i HR Manager gir alltid en profesjonell service, uansett om det er implementering, hjelp eller utvikling.

Vi vil levere de absolutte beste og mest profesjonelle HR-løsningene for HR og rekruttering. Dette viser vi bl.a. ved at vi kvartalsvis oppdaterer våre systemer med nye funksjoner utviklet basert på tilbakemeldinger fra våre kunder.

Vi leverer brukerstøtte fra kl. 08.00 til 17.00 alle ukedager, uten ekstra fakturering for våre kunder. Med mer enn 800 kunder, både i offentlige og private, små og store, kan vi nå tilby våre løsninger for alle slags virksomheter!

Selv om vi har en ledende posisjon, vet vi at stadig utvikling og kundetilpasning er veien fremover for å forbedre våre systemer enda mer.

Menneskelige ressurser

Vi legger vekt på å være et selskap med plass til frihet, lykke og ambisjoner. Det må være utfordrende og morsomt å komme på jobb!

Vi er den leverandøren i Norden som har mest erfaring innen HR og rekruttering. Dette betyr at vi kan lære opp våre ansatte i systemene og prosessene på en måte som gjør at de som er på jobb er trygge på det de gjør. Vi utvikler kompetanse og sørger for at alle nye ansatte blir spesialister innen vårt forretningsområde.

Våre ansatte har innflytelse og jobber på tvers av avdelinger. Når vår brukerstøtte fanger opp behov fra kunder, samarbeider de med våre utviklingsavdeling for å skape nye og bedre løsninger for våre kunder og oss selv. Dette bidrar til at vi skaper et sterkt og positivt miljø som våre kunder opplever i kontakten med oss.

Vi tror at våre ansatte er vår viktigste ressurs.

Kundeforståelse og service

I HR Manager ønsker vi at våre kunder skal føle seg som «en del av oss». Du vil alltid bli møtt av godt forberedte og hjelpsomme medarbeidere, og du kan forvente vår fulle oppmerksomhet.

Vi jobber kontinuerlig for best mulig å forstå våre kunders behov og yte best mulig service. Dette har bidratt til at vi har en kundetilfredshet på 97% og en fornyelsesgrad på 98%, noe vi er veldig stolte av.

Vår viktigste oppgave i møte med våre kunder, er å bli anerkjent som en stabil leverandør av HR- og rekrutteringssystemer, og levere løsninger tilpasset den enkelte virksomhets behov.

Vi vil selvfølgelig fortsette å utvikle oss innenfor våre servicemål, for å opprettholde vår status som en lojal og trofast leverandør – og med det fortsette å bidra til det gode samarbeidet med våre kunder.

Innovasjon og nytenkning

Som leverandør av programvareløsninger er det svært viktig for oss at vi kontinuerlig utvikler løsningene og er et skritt foran resten av markedet. Vårt DNA er at vi er innovative og utvikler oss på helt nye måter for å tilfredsstille våre kunders behov.

Derfor var vi først på markedet med f.eks. APP for alle brukere, Digital signatur, Video-CV, integrasjon mot skytjenester for å kunne søke gjennom mobil og laste opp dokumenter, direkte søk med Linkedin i søknadsskjema, Responsiv design og mye mer. Disse funksjonene er eksempler på løsninger vi kunne tilby våre kunder i forkant av at de ble etterspurt. Å være først med nyttige funksjoner betyr mye for oss.

I dag er det mange av våre kunder som ikke kan tenke seg å være foruten mange av funksjonene vi har utviklet.

Dette betyr at vi i HR Manager ikke bare utvikler basert på etterspørsel, men også basert på markedstrender og nye tilnærminger. Vi vil fortsette å utvikle oss på denne måten, slik at vi alltid kan tilby deg de absolutte beste HR-løsningene.