Mobiltilpasset løsning

Vi leverer nå mobiltilpasset søknadsskjema til alle kundene våre, slik at søkere kan søke via mobile enheter på en rask og enkel måte! Det gir økt brukervennlighet – og sikrer at søkerne får et positivt inntrykk av søkeprosessen.

I HR Manager vil vi leve opp til selskapets verdier. Derfor fokuserer vi hele tiden på innovasjon og nytenkning.
HR Manager vil være først ute med å oppfylle kundenes behov for en innovativ tilgang i hverdagen. Vi arbeider med nye tendenser, hvor vi videreutvikler oss som en nyskapende bedrift med fokus på kvalitet, faglighet og kundeforståelse.

Det tilpassede søknadsskjemaet er automatisk slått til for søkere som søker en stilling via mobile enheter.

mobiltilpasset løsning fra hr manager

 

Kandidaten kan til og med laste opp sitt CV og andre dokumenter fra skyen, f.eks. Dropbox, Facebook, Google Disk osv. Det sikrer at kandidatene kan søke stillingen lett og brukervennlig, uansett hvor de er.

upload filer

Jobindex uttaler i denne sammenheng:

Over 40 % av de som besøker www.jobindex.dk benytter mobil eller nettbrett. Derfor er det viktig å fokusere på mobilt tilpassede løsninger for å oppnå en optimal og brukervennlig opplevelse for de besøkende.» ~ Berit Egholm, Markedssjef, Jobindex

Systemet oppfyller kravene til mobile plattformer og sosiale medier. Dessuten er HR Manager en forløper innenfor mobile applikasjoner som er viktig for brukere av systemet som har behov for rekrutter på farten.

Vi forteller gjerne mer, så ta kontakt med oss for å høre nærmere. Send en mail eller ring på telefon: + 47 24 11 29 20.

Les mer om vårt responsive design her: HR Managers responsive løsning