Én samlet HR-plattform

Alle medarbeidere, ledere og administratorer kan enkelt finne dataene de ønsker

Se vår introduksjonsvideo her

Talent Recruiter

Nordens ledende rekrutteringssystem: For alle typer virksomheter, små og store. Brukervennlig og svært fleksibelt

Les mer

Talent Onboarding

Automatisering av onboardingsprosessen gir den nyansatte en god start og forbedrer virksomhetens produktivitet

Les mer

Talent Manager

Modulbasert HR-management for master data, kompetanse og medarbeiders utvikling; både for ledere og medarbeidere

Les mer

Rekruttering, onboarding og HR-management i én løsning

Systemene er kontinuerlig under utvikling og tilpasses kundens behov. Den rette løsningene for kunden betyr alt for oss! I implementeringsfasen gjennomgår vi din virksomhets behov, tilpasser løsningen og veileder deg i bruk av systemene.

Med interesse og innsikt i deres daglige bruk av løsningene vi leverer, bidrar vi til at dere til det fulle får utnyttet potensialet – både i løsningene vi leverer og i samarbeidet med oss. Hensikten er hele tiden å bidra til at våre kunder reduserer tidsbruk på administrative HR-oppgaver. Dette oppnår vi gjennom gode rutiner og god personlig service.

Er du på utkikk etter en leverandør som kan levere én samlet HR-plattform for alle HR-prosessene dine? Eller er du på utkikk etter et av våre systemer; rekruttering, onboarding eller HR-system? Alle alternativer er åpne.

Se vår brosjyre

Book tid til en demo – helt uforpliktende!

Våre kunde sier følgende om HR Manager

“Ønskedrømmen for alle som jobber med rekruttering. Enkelt og oversiktlig.”

Jan Erik Karlsen, Nordea

“Da SINTEF gikk til anskaffelse av nytt rekrutteringssystem , gjorde vi en grundig vurdering av en rekke anerkjente leverandører fra inn- og utland. Valget falt på HR Manager Talent Recruiter.
Vår vurdering er at dette er blant de mest moderne og fremtidsrettede rekrutteringssystemer på markedet, som på en veldig god måte har den nødvendige fleksibilitet og brukervennlighet som kreves av brukere og kandidater. Vi har i dag et godt samarbeid med meget god og profesjonell oppfølging og support.”

Hege Sand, HR Sjef, SINTEF

“brukere er svært godt fornøyd med HR Manager.”

Janne Engh, Europris

“Vi implementerte HR Manager Talent Recruiter hos oss i Aibel i mai 2008 og bruker systemet alle steder vi har kontor, både i Norge og andre steder i verden. Vår erfaring er at systemet er brukervennlig og lett å lære for både de som jobber med rekruttering og for lederne. Vi får tilbakemeldinger raskt og god support når vi trenger det. Siden vi begynte å bruke HR Manager Talent Recruiter har vi ansatt 1000 nye medarbeidere via rekrutteringsverktøyet over hele verden.”

Hanne Ottesen, HR Manager Recruitment, Aibel

“Ved valg av rekrutteringsverktøy, var det avgjørende for oss at systemet skulle være brukervennlig og oversiktlig, både for søkere og brukere. Vi opplever at HR Manager Talent Recruiter lever opp til dette kravet. Vi har enkelt kunne tilpasse rekrutteringssystemet til våre behov, og opplever stor grad av fleksibilitet når det gjelder bruk. Vi synes i tillegg det er positivt at våre erfaringer blir hørt når det gjelder forslag til systemutvikling.”

Christina Lindskog, HR-konsulent, Wiersholm, Mellbye & Bech advokatfirma AS

“Vi er svært fornøyd etter å ha brukt Talent Recruiter som rekrutteringssystem i Norge, Danmark, Sverige og Finland i ett år. Vi setter pris på det tette samarbeidet vi har med HR Manager og den support vi får fra dem. Systemet er brukervennlig og fleksibelt, og våre ledere er veldig fornøyd med å bruke det.”

Kjersti A. Evenssen, Senior HR Consultant, Elkjøp Nordic

“Sønnico er veldig fornøyd med samarbeidet med HR Manager. Vi bruker rekrutteringssystemet; Talent Recruiter som er svært brukervennlig og tidsbesparende. Nå utvider vi også med onboarding verktøyet! På den måten blir hele rekrutteringsprosessen gjennomført på en effektiv og god måte – helt fra annonsering til ferdig avviklet prøvetid. I tillegg er det viktig for oss at kandidatene opplever at de blir ivaretatt på en god måte gjennom hele prosessen – uavhengig av om de får jobben eller ei.”

Birthe Nordseth, HR-direktør, Sønnico