Kurs og trening

Vi har fokus på nye måter å lære og optimalisere bruk av systemene på

Vi får stadig flere brukere, både ledere og administratorer

Vi har mer enn 15 års erfaring i å bidra til å automatisere de daglige HR-prosessene hos våre kunder. Denne erfaringen bruker vi til å tilpasse oss alle bedrifts- og avdelingsbehov, også individuelle behov. Mange av våre brukere har nytte av erfaringer andre brukere har gjort, noe vi som leverandør kan bringe videre. Vi får stadig flere brukere, og som ny bruker i våre systemer vil vi sørge for at du får god opplæring. Vi ønsker at skal få fullt utbytte av systemene.

Det er derfor vi har laget kurs. Vi ønsker å bidra til at du får en god forståelse av hvordan systemene fungerer og kan brukes i ditt daglige arbeid. Kursene har fokus på optimalisering av rekruttering og HR prosesser og sikrer et høyt effektivitetsnivå. Kursene vil gi deg forbedret produktivitet, kvalitetskontroll og en best mulig brukeropplevelse. Kursene er dessuten alltid på et forståelig og brukervennlig nivå, så du får så mye som mulig ut av dem.

Hanne Bråthen

Support & Product Specialist

Hanne er support- og implementeringskonsulent, og har jobbet her siden 2011. Hanne er en viktig ressurs for at kundene skal få best mulig service.

Kommende kurs og trening

Meld deg på via vårt elektroniske registreringssystem. Vi gleder oss til å få deg med på kurs!
Les mer og registrer deg for aktiviteter.