#HRinfront | Din ledende HR-leverandør

I HR Manager består en stor del av vår hverdag i å yte en service som mange av våres kunder spesifikt efterspør – og setter pris på. Som vår nye hashtag legger opp til; #HRinfront, så strever vi alltid etter å være i forkant med de nyeste tiltak og fornyelser. Det er også en av de viktigste faktorene. noe som betyr at HR-medarbeidere vil ha en mye bedre oversikt når det kommer diverse data og gjennom prosessser i sin virksomhet.

”Hos oss anses kundene våre som et partnerskap, noe som betyr at vår fineste oppgave er å verne om vår sterke og faglige samarbeid med kundene. Dette samarbeidet er stadig under utvikling, slik at vi kan fortsette med å tilby de mest brukervennlige og fleksible HR-verktøyene på markedet. Vårt DNA har alltid vært at vi ikke bare skal tilpasse systemene til nye trender, men også å skape nye trender. Vi har vært på jakt etter noe spesielt som beskriver vårt tankesett som leverandør og har dermed startet en ny og beskrivende hashtag, #HRinfront”

Julie Maja Nielsen, Nordic Chief Business Development Officer, HR Manager

 

Alle kunder vil dra nytte av nye funksjoner

Selskapene som enten bruker Talent Recruiter, Talent Onboarding, Talent Manager, eller hele HR-plattformen, er både store og små bedrifter i alle bransjer. Noen kunder har ingen spesifikke ønsker, noen har noen ønsker, mens andre har mange spesifikke spørsmål. Uansett, så tar vi alle ønsker seriøst og finner frem til hvor forespørselen er størst.

Når våre kunders ønsker og preferanser ikke allerede er en del av vår funksjonalitet, så jobber vi for å imøtekomme disse ønskene. Det har gitt oss noen svært ettertraktete og fleksible systemer. Vi tilbyr våres utvikling til alle brukere, slik at alle skal kunne få dra nytte av de stadig smartere funksjonene.

 

”Vi har gjennom de årene jeg har jobbet i HR Manager fått mange henvendelser om smarte funksjoner.Vi har tatt de fleste til oss, da dette skaper verdi for våre systemer – og fordi vi ønsker å være en fleksibel leverandør. Vi vet hvor viktig det er å bli hørt. Vår måte å utvikle på er verdsatt av våre kunder og vi vil derfor ha daglige rapporter fra våre kunder der de kan dele sine positive erfaringer med oss.”

Julie Maja Nielsen, Nordic Chief Business Development Officer, HR Manager
 
Når det skal utføres oppgaver som rekruttering, onboarding eller annen generell ledelse og utvikling av medarbeidere, har våre samarbeidspartnere behov for brukervennlighet kombinert med fleksibilitet.
I sammenheng med teknologiske endringer, og en økende etterspørsel etter mobilitet, utviklet vi allerede i 2014 en app til alle våre brukere. Denne rekrutteringsappen har som formål at alle enkelt og raskt kan administere kandidater, enten de er på reise eller hjemme. Det var også ønsket av våre kunder. Tilbakemeldingene var, i likhet med andre lanseringer, veldig bra.

”Jeg reiser 150-180 dager i året, og her har HR Manager sin app vært min følgesvenn. Dette betyr at jeg kan optimalisere min tid og med det unngå bortkastet tid”
Lasse Jansen, Skandinavisk rekrutteringssjef, Lyreco

 

4 årlige oppdateringer

Selvfølgelig kan vi ikke utvikle alle type ønsker som kommer inn, da det også må skape verdi for våre systemer, men dette er noe vi vurderer fra tid til annen. Alle kunder får tilgang til våre 4 årlige oppdateringer, noe som også betyr at de hele tiden kan bruke de nye funksjonene.
Her er eksempler på utviklingsønsker:

 • Integrasjoner til bl.a. Outlook, LinkedIn, testverktøyer osv.
 • Utvikle muligheten for masseinnkallelser til samtaler (time slots)
 • Godkjennelsesflyt
 • Digital signatur av ansettelseskontrakter
 • Drag and drop av kolonner i våres systemer
 • Evaluering
  – for å nevne noen.

 

Her er eksempler på utvikling som er fremtidsrettet:

 • Video CV
 • Mobiltilpasset løsning (responsiv kandidatopplevelse)
 • App til rekruttering
 • Annonser m. Google Maps, video, kontaktperson osv.
 • Søk med LinkedIn
  – og mange flere; alt sammen for å være den ledende leverandør.

 

Vi spurte våre brukere hva de syntes om våre systemer og samarbeidet

 

”Systemet bidrar til å optimalisere våre rekrutteringsprosesser, og vi er glade for å samarbeide med HR Manager og det pågående arbeidet som gjøres med utvikling og forbedring av systemet”
Susan Nielsen, Personalansvarlig, Vallensbæk Kommune

 

”Det er viktig at et selskap har et brukervennlig rekrutteringsverktøy, som sikrer at jobbsøkere vil ha en god brukeropplevelse. Videre er det også viktig at systemet er intuitivt og brukervennlig, slik at du raskt kan få nye ansatte til å bruke systemet selvstendig. Det burde også være fremtidsrettet – hvis man for eksempel på sikt ønsker å bruke systemet i andre land, og at det er kompatibelt i forhold til ulike enheter slik at brukerne via app kan bruke systemet selv når de ikke sitter ved datamaskinen.”
Pernille Sandberg, Head of Talent and Leadership & HR Director, Falck Group Assistance

 

«Det har vært en glede å jobbe med HR Manager. De har et konsept som fungerer hele veien. Alt det vår forrige leverandør gjorde feil, gjør de ekstra bra!»
Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

 

”Samarbeidet med HR Manager sparer oss for tid og penger. Det er en lett tilgjengelig og brukervennlig rekrutteringsprosess, og bare etter en kort innføring av systemet så er du selvgående.”
Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

 

”Vi har søkt etter en plattform som kunne støtte vår strategi og skape strukturen i våre ansattes data. Vår nye samlede HR-plattform vil først og fremst tjene som et HR-system, men like viktig er det at systemene kan hjelpe oss med å møte de nye reglene for personlig lov. Både Talent Recruiter og Talent Manager er brukervennlig og har et fint visuelt uttrykk”
Anders Jacobsen, HR ansvarlig, Autohuset Vestergaard

 

EUs personvernforordning

Som den største og ledende leverandør i Norden, vil vi selvsagt ha konstant fokus på de nye retningslinjer for personvern, som trer i kraft mai 2018. Derfor er vi klare utviklingsmessig, slik at vi sikrer at vi overholder dette hele veien. I tillegg støtter vi alle våre kunder som har behov for dette i sin etterlevelsesprosess, der vi tilbyr en databehandleravtale.

«Som databehandler av våres kunders løsninger, har vi stor interesse for at vi kan hjelpe på best mulig måte. I støtteavdelingen, er det derfor viktig at vi kan svare på alle spørsmål kunden måtte ha om f.eks. sletteregler, prosessbeskrivelser og generelt lagring av data i våre systemer. Det er nettopp med et godt fleksibelt system, som gjør at det kan sikres en rettferdig databehandling og en sikker dataflyt.”
Nadja Bengtson, Nordic Support & QA Manager, HR Manager

Vi bidrar fortsatt…

I dag tilbyr HR Manager brukervennlige systemer med de aller nyeste funksjonaliteter – og er den største leverandør i Norden av HR- og rekrutteringssystemer. Det er vi stolte av.
Vi strever hele tiden etter å være den leverandøren som står aller sterkest med å yte god kundesupport, være tette på kunder og tilby de mest fleksible og brukervennlige systemer.
HR Manager vil fortsatt hjelpe selslaper i det nordiske og internasjonale næringsliv, og legge til rette for prosesser, spare tid og skape et mer ryddig liv i HR- og rekrutteringsindustrien.