Nyheter fra oss

Nyheter fra våre kontorer og kunder.

HR Manager fortsetter å ta markedsandeler

20 sep 2017 | Under Arkiv Nyheter | Posted by | 0 Kommentarer

Vi styrker vår posisjon i 2017 som en av de største nordiske leverandørene av HR-løsninger etter at vi i 2016 slo tidligere rekord av antall nye kunder.

Vi er glade for at store kunder som Elkjøp / Elgiganten, Länsförsäkringar, Stockholms fylkeskommune og Københavns Kommune har byttet til rekrutteringssystemet «Talent Recruiter«.

HR Manager har hatt en økning i alle produktgruppene (Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager), og vi ser at flere og flere kunder tilpasser seg den nye EU-personvernreguleringen (GDRP) som trer i kraft i 2018. Alle HR Manager systemene er i samsvar med de nye forskriftene.

Mange av brukerne som har benyttet seg av Talent Recruiter til nå, har gitt oss tilbakemelding på at systemet er moderne og svært brukervennlig. Teamet bak HR Manager har vært veldig gode til å lytte til våres behov.

Anja Berlin, HR Business Partner, Nordic Sugar

Det er viktig at et selskap har et brukervennlig e-rekrutteringsverktøy for å sikre at arbeidssøkere vil ha en god brukeropplevelse. Videre er det også viktig at systemet er intuitivt og brukervennlig.

Pernille Sandberg, Head of Talent and Leadership & HR Director Assistance, Falck Group

Vår nye HR-plattform skaper struktur i vår ansattes data, samtidig som den hjelper oss til å møte den nye personvernlovgivning. Både Talent Recruiter og Talent Manager er brukervennlig og har et fint visuelt uttrykk.

Anders Jacobsen, HR ansvarig, Autohuset Vestergaard

Vår vurdering er at dette er blant de mest moderne og fremtidsrettede systemer på markedet, som på en veldig god måte har den nødvendige fleksibilitet og brukervennlighet som kreves av brukere og kandidater.

sintef-logo

Vi valgte å bytte til HR Manager Talent Recruiter pga. dets stabilitet, fleksibilitet, funksjonalitet og kompetente support.

DONG_Energy_logo

Ønskedrømmen for alle som jobber med rekruttering. Enkelt og oversiktlig.

nordea logo
NorwayDanishSwedishEnglish