Første halvår av 2018

Det første halvåret av 2018 er nå vel overstått, og vi ønsker velkommen til de 90 nye bedriftene som har inngått et samarbeid med oss her i HR Manager 🙂 Det er en rekord for oss – og vi setter pris på å bli kjent med så mange nye bedrifter.

Disse 90 bedriftene har hovedkontor i både Norge, Danmark og Sverige, hvorav flere av dem har kontorer i hele verden.

Vi implementerer som oftest lokalt i landene først, men vi bidrar også til utrulling av systemene våre i de andre kontorene til kunden vår, som gjør at vi ofte besøker flere land og datterselskap. Her holder vi workshops for både HR og ledere.

I tillegg er de 90 nye kundene våre i alle typer bransjer:

Utdannelse, Bygg & Anlegg, Transport, Detalj & Service, Produksjon, Sikkerhet, Opplevelser, Energi, og flere.

Våre implementeringskonsulenter er utdannet både innenfor it-tech og endringsledelse, og de arbeider effektivt og reiser rundt en del.

Nå er 50 av de nye kundene allerede implementert og live med våre system, både Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager. Vi knytter bånd til våre kunder, blir kjent med dem og bidrar med den erfaringen som vi har fått gjennom 15 år.

Et godt samarbeid er viktig for oss:

Hver enkelt kunde betyr mye for oss; store som små, lokale som nordiske, så derfor et stort velkommen til:

Vi vet at Employer Branding viktig for alle våre kunder, da det er her kandidaten ofte møter bedriften for første gang.

Vi skreddersyr alltid annonser og søknadsskjema, så det kan matche med din employer branding strategi.

Vi tilbyr mange muligheter med farger, skrifttyper, videoer, Google Maps, info om kontaktperson, deling til sosiale medier og mye mer. Viktigst av alt sender dette et signal om hvem dere er som bedrift. Her kan du se hvordan forskjellige annonser kan se ut: