Beste HR-system 2018!

Beste HR-system 2018

Sommeren 2018 er nå vel overstått, og vi nærmer oss vinter.

Dette gir en god anledning til en refleksjon over den idéen våre to eiere fra Norge fikk for 15 år siden, som i år er blitt kåret til det beste HR-systemet i 2018.

Ifølge den siste rapporten HR-bransjerapporten, ”HR Tech” utviklet av Supana, er HR Manager Talent Solutions kåret til ’Beste HR-system leverandør 2018’.

”Hvis man fokuserer på størst tilfredshet hos kundene, blant 389 av Danmarks største danske virksomheter, er HR Manager Talent Solutions Danmarks beste HR-system leverandør 2018.”

 

Kåringen gir oss muligheten til å se tilbake på hvordan vi startet.

Det startet med et behov:

Grunnleggerne Lars Christian Ringdal og Oddbjørn Elgstøen drev i 2003 et rekrutteringsfirma og fant ut at det manglet brukervennlige HR-software løsninger til å støtte prosessene sine. Derfor bestemte de seg for å utvikle unike løsninger for HR- og rekrutteringsbransjen med en visjon om å bli ’Nordens ledende HR-leverandør’.

Brukerne i fokus:

Systemene skulle utvikles med brukerne i fokus – og at de skulle skape verdi for mer enn HR, som f.eks. ledere, medarbeidere, rekrutteringsbyråer og andre relevante brukere i selskapet. Dermed ble brukervennlighet og fleksibilitet fundamentet for utviklingen.

Løsningen skulle utvikles i tråd med kunder og markedet, slik at formen ble en skybasert løsning, der alle kunder kan få dra nytte av nye funksjoner. Gjennom 15 år har vi nå utviklet løsningen basert på kundenes ønsker og behov. Med våre kunder er vi sterke og vi setter pris på samarbeidet med dem.

”Implementering av HR Manager har gått smertefritt ved hjelp av enkle og lettfattelige brukerveiledninger. Både søkere og brukere er svært godt fornøyd med HR Manager.”
Janne Engh, Europris

Beste HR-system leverandør

Vi er selvfølgelig veldig glade for at vi kan kalle oss den beste leverandrøren av HR-system, og at vi er markedsledere innen HR-systemer.

ProIntel har kontaktet Danmarks 384 største virksomheter og utført en undersøkelse. Her fikk vi en 1. plass sammenlignet med andre leverandører av HR-system …  Det betyr for oss at vi gjør en forskjell for HR-universet og at vi har utviklet en plattform som skaper verdi for våre kunder.

Fra et entreprenørfirma…

Da HR Manager startet for 15 år siden, inngikk de første virksomhetene en avtale med oss. Mange av de har vært med oss helt siden.

Vi har utviklet vår samlede HR-platform og vokst så fort at det har vært vanskelig å holde følge med vår vekst. Derfor har 2018 vært et viktig år for oss så langt. Vi har fått ny CTO, ny Support & Operations Manager og ny Key Account Manager – samtidig har vår CCO flyttet til Oslo for å forme kommunikasjons-, salgs og markedsføringsarbeid på tvers av landegrensene.

I dag består ledergruppen i HR Manager av følgende; Lars Chr. Ringdal, CEO (øverst til høyre), Oddbjørn Elgstøen, CMO (øverst til venstre), Julie Maja Nielsen som Nordic CCO (nederst til høyre) og Nikolaj Petersen som Country Manager i Danmark (nederst til venstre).

Til sammen utgjør de et sterkt team som skal sikre fremgang, profesjonalitet og stabilitet sammen med hele teamet i HR Manager.

Vi vil fortsatt tilby en samlet brukervennlig HR-plattform, som gjør en forskjell i HR universet – og vi vil konsentrere oss om å etterleve vår hashtag #HRinfront i både strategi, utvikling og daglige arbeidsrutiner.

Vi gleder oss til resten av 2018, og vi ser frem til 2019 sammen med deg!

Fakta om HR Manager

Nordens ledende leverandør av HR-software
Hovedkontor i Oslo (med egen utviklingsavdeling)
Kontorer i Norge, Danmark og Sverige
Avdelinger: Salg, support, implementering og utvikling
Antall ansatte d.d. er 54

Fakta om våre kunder

900 kunder mellom 10-20.000 ansatte
Kunder i alle bransjer; privat som offentlig
Brukere i mer enn 50 land

Fakta om vår samlede HR-plattform

Løsningen:
Brukes som en samlet HR-plattform eller hver for seg:
Talent Recruiter (rekrutteringssystem)
Talent Onboarding (onboardingsverktøy)
Talent Manager (HR-management)

Cloudbasert HR-plattform
System språk: 21+ (no, dk, se, eng, fi, es, po, de, fr mfl.)
Antall søknader i året: 3.600.000
Antall nye HR-brukere i året: 32.500
Utviklet med Microsoft-teknologi
GDPR-compliant: JA